Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1998
|
50
|
02
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku rafinowanego oleju rzepakowego na obraz mikrostruktury i sklad modelowych produktow miesnych
Autorzy
Makala H.
,
Kowalski Z.
,
Cepiak S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
przetwory miesne
tluszcze zwierzece
farsze miesne
przetworstwo miesa
olej rzepakowy
tluszcz wieprzowy
wartosc zywieniowa
mikrostruktura
zawartosc bialka
zamienniki tluszczu
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1998
Tom
50
Numer
02
Opis fizyczny
s.28,30-32,tab.,fot.
Twórcy
autor
Makala H.
autor
Kowalski Z.
autor
Cepiak S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-943fbb2e-dab5-49c4-98ea-517166cbfc88
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.