Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Rozprawy
2005
|
309
|
Tytuł artykułu
Zmiany tekstury i mikrostruktury jogurtu z mleka koziego pod wplywem wybranych czynnikow
Autorzy
Domagala J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
wlasciwosci reologiczne
jogurt z mleka koziego
modyfikacja transglutaminaza
mikrostruktura
tekstura
modyfikacje
zmiany wlasciwosci
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Rozprawy
Rocznik
2005
Numer
309
Opis fizyczny
s.1-137,rys.,fot.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Domagala J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-93bfc28a-6f6f-4d3f-be81-af78ce13c034
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.