Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
1993
|
09
|
Tytuł artykułu
Sposoby wytwarzania ciast zytnich
Autorzy
Staszewska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zakwaszanie ciasta
technologia zywnosci
przemysl spozywczy
ocena jakosci
zakwaszanie
fermentacja mlekowa
fermentacja
piekarstwo
pieczywo zytnie
ciasto
procesy technologiczne
maka zytnia
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1993
Numer
09
Opis fizyczny
s.6-9,tab.
Twórcy
autor
Staszewska E.
Zaklad Badawczy Przemyslu Piekarskiego
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-938398e5-ecf3-43ed-b958-a95d626eb358
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.