Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1997
|
50A
|
11
|
Tytuł artykułu
Istota franchisingu. Blaski i cienie
Autorzy
Pokorska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
umowy franchisingowe
franchisingobiorcy
franchisingodawcy
korzysci
franchising
zagrozenia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1997
Tom
50A
Numer
11
Opis fizyczny
s.24
Twórcy
autor
Pokorska B.
Instytut Rynku Wewnetrznego i Konsumpcji, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-934e541a-815d-4a35-9f45-6db81e95a59f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.