Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2002
|
08
|
Tytuł artykułu
Wplyw czynnikow przyzyciowych na jakosc miesa drobiowego. Cz.I
Autorzy
Grabowski T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wyrozniki jakosci
jakosc organoleptyczna
jakosc
mieso drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2002
Numer
08
Opis fizyczny
s.40-41
Twórcy
autor
Grabowski T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-932cf776-f02e-4216-80d5-d68608401f20
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.