Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1998
|
51
|
04
|
Tytuł artykułu
Czerwona strefa
Autorzy
Wojciechowska T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
obiady
sniadania
lunch
restauracje
Stany Zjednoczone
nawyki zywieniowe
uslugi gastronomiczne
zywienie zbiorowe
tradycje
gastronomia
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1998
Tom
51
Numer
04
Opis fizyczny
s.38-39,fot.
Twórcy
autor
Wojciechowska T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9259aadf-8a54-4ea9-815b-9c2ce76d4106
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.