Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2006
|
10
|
03
|
Tytuł artykułu
Srodki slodzace w wyrobach ciastkarskich i piekarskich
Autorzy
Mielcarz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sorbitol
cukiernictwo
sacharyna
laktitol
piekarstwo
wyroby cukiernicze
pieczywo
substancje slodzace
mannitol
ciastka
maltitol
ciastkarstwo
izomalt
ksylitol
aspartam
acesulfam K
zamienniki cukru
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2006
Tom
10
Numer
03
Opis fizyczny
s.50,52,tab.
Twórcy
autor
Mielcarz M.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-923738f5-54ce-4299-9bd2-5d7f100ccd62
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.