Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1997
|
51
|
06
|
Tytuł artykułu
Kryteria oceny surowca i zasady platnosci
Autorzy
Pawlowski A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
skup
miesnosc
zywiec wieprzowy
wartosc handlowa
Zaklady Miesne Jaroslaw
poltusze wieprzowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1997
Tom
51
Numer
06
Opis fizyczny
s.34-35,tab.
Twórcy
autor
Pawlowski A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9234b6ca-0a07-437c-8dc6-aae5acb8b2f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.