Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2004
|
72
|
1
|
Tytuł artykułu
Zmiany w skladzie frakcji tluszczowej mleka koziego i krowiego w zaleznosci od podatnosci otoczek kuleczek tluszczowych [MFGM] na destabilizacje
Autorzy
Kuczynska B.
,
Reklewska B.
Warianty tytułu
EN
Differences in goat and cow milk fat composition depending on the stability of milk fat globule membrane
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
kozy
krowy
mleko kozie
mleko krowie
zawartosc tluszczu
frakcje tluszczowe
kuleczki tluszczowe
otoczki kuleczek tluszczowych
uszkodzenia mechaniczne
podatnosc na uszkodzenia
wolny tluszcz
bialka globularne
sklad kwasow tluszczowych
zmiany
zywienie zwierzat
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2004
Tom
72
Numer
1
Opis fizyczny
s.205-215,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kuczynska B.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Ciszewskiego 8, 02-786 Warszawa
autor
Reklewska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-91064c6f-ac61-47d0-a630-eb38871320f7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.