Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Karczma Polska. Pismo Biznesu Gastronomicznego
1995
|
10
|
Tytuł artykułu
Mysliwskiej kuchni a...b...c...
Autorzy
Kulicka D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cietrzew
dziczyzna
kuchnia mysliwska
obrobka kulinarna
zywnosc
jelen
ges
przyrzadzanie posilkow
lyska
mieso
slonka
kaczki
zwierzeta lowne
przepisy kulinarne
kuropatwa
przepiorka
dzik
ptaki lowne
bazant
sarna
zajac
gluszec
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Karczma Polska. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
1995
Numer
10
Opis fizyczny
s.22-23
Twórcy
autor
Kulicka D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-90fa8e7a-7dea-4c78-b56a-32c0ff4837cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.