Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2007
|
61
|
05
|
Tytuł artykułu
Wloskie produkty regionalne i tradycyjne. Cz.I. Parmigiano-Reggiano
Autorzy
Chylek D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
produkty regionalne
przemysl spozywczy
producenci
produkty tradycyjne
wartosc odzywcza
pochodzenie produktu
ser Parmigiano-Reggiano
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2007
Tom
61
Numer
05
Opis fizyczny
s.30-32,fot.
Twórcy
autor
Chylek D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-90f34f9f-b3aa-42c3-95ea-26834647183e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.