Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
2000
|
27
|
Tytuł artykułu
Zawartość fosforu ogólnego i wielofosforanów dodanych w wybranych produktach mięsnych w 1998 roku
Autorzy
Michalski M
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
Szklarska Poreba konferencja
fosfor ogolny
zawartosc fosforu
wielofosforany
konferencje
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
Rocznik
2000
Tom
27
Opis fizyczny
s.349-351,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Michalski M
Instytut Weterynarii, Pulawy
Bibliografia
1. Pezacki W.: Technologiczne odchylenia jakości wyrobów mięsnych. PWRiL, Warszawa 1968.
2. Sofos J.N.: Fd Technol. 40, 52, 1986.
3. Tyszkiewicz I., Stawicka-Chomiak D.: Roczniki Inst. Przem. Mięs. 5, 77, 1968.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8fb985b5-840b-486d-85b2-2c4c25e3118a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.