Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowla Roślin, Aklimatyzacja i Nasiennictwo
1994
|
38
|
5
|
Tytuł artykułu
Improvement of nutritional value of rye by enzyme application
Autorzy
Boros D.
,
Marquardt R.R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
flour
poultry feeding
rye
enzyme source
nutritive value
corn
milling fraction
arabinoxylan
cell wall
animal nutrition
nutritional value
whole grain
vitamin D
diet
bran
dietary rye
poor growth
viscosity effect
broiler diet
chicken
rye endosperm
broiler chicken
xylanase activity
enzymatic preparation
enzyme application
feed intake
cereal diet
antinutritional effect
wheat
genotype
barley
chicken age
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowla Roślin, Aklimatyzacja i Nasiennictwo
Rocznik
1994
Tom
38
Numer
5
Opis fizyczny
p.95-110
Twórcy
autor
Boros D.
autor
Marquardt R.R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8f4d92c7-5573-4ed5-bd07-08ba3afac9a7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.