Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2000
|
48
|
05
|
Tytuł artykułu
Dodatki technologiczne wzbogacajace pieczywo
Autorzy
Kawka A.
,
Flaczyk E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rosliny oleiste
piekarstwo
pieczywo
szarlat
gluten
jeczmien
wzbogacanie zywnosci
zarodki pszenne
dodatki do zywnosci
kwasy tluszczowe wielonienasycone
owies
siemie lniane
mleko
wartosc odzywcza
bialka mleka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2000
Tom
48
Numer
05
Opis fizyczny
s.8-10
Twórcy
autor
Kawka A.
Akademia Rolnicza, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan
autor
Flaczyk E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8f3e8957-6418-4079-b840-18384c488b52
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.