Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Nauk Rolniczych. Seria A:Produkcja Roślinna
1996
|
112
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Ocena wartosci wypiekowej maki pszennej i pszenzytniej w zaleznosci od skladu chemicznego
Autorzy
Subda H.
,
Czubaszek A.
,
Karolini-Skaradzinska Z.
,
Gil Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Słowa kluczowe
PL
sklad chemiczny
wartosc wypiekowa
cechy jakosciowe
maka pszenzytnia
maka pszenna
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Nauk Rolniczych. Seria A:Produkcja Roślinna
Rocznik
1996
Tom
112
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.71-80,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Subda H.
Akademia Rolnicza, Wroclaw
autor
Czubaszek A.
autor
Karolini-Skaradzinska Z.
autor
Gil Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8eef22fc-d82b-4d0f-8a19-05e28d75aea1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.