Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2005
|
49
|
08
|
Tytuł artykułu
Jeszcze o dodatku kurkumy do makaronow
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
analiza chemiczna
Curcuma longa
barwniki naturalne
dodatki do zywnosci
przetwory zbozowe
klacza [bot.]
makarony
kurkuma
kurkumina
ostryz dlugi
przetworstwo zbozowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2005
Tom
49
Numer
08
Opis fizyczny
s.29-30
Twórcy
autor
Jurga R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8e8bcd31-0812-4196-8ec8-515e5f5e5cfa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.