PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 14 | Suppl.2 |

Tytuł artykułu

Changes in sugar and acid composition of 'Ambra' nectarines during shelf life based on non-destructive assessment of maturity by time-resolved reflectance spectroscopy

Warianty tytułu

PL
Zmiany skladu cukrow i kwasow w nektarynach 'Ambra' podczas obrotu towarowego w odniesieniu do niedestrukcyjnego okreslania dojrzalosci z wykorzystaniem spektroskopii fali odbitej w funkcji czasu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Numer

Opis fizyczny

p.183-194,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • CRA-IVTPA Istituto Sperimentale per la Valorizzazione Tecnologica dei Prodotti Agricoli, via Venezian 26, Milan, Italy
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-8e3487ab-ed45-42aa-ba61-39a785357b7e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.