Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
2001
|
6
|
Tytuł artykułu
Zachowanie sie bakterii jelitowych w mrozonych produktach rybnych
Autorzy
Zmyslowska I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przezywalnosc bakterii
bakterie jelitowe
Salmonella enteritidis
Escherichia coli
produkty rybne
Enterobacteriaceae
mrozonki
przetworstwo rybne
zatrucia pokarmowe
mrozenie
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
Rocznik
2001
Numer
6
Opis fizyczny
s.12-14,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zmyslowska I.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8d4365d5-210e-4361-86cb-a001542c178c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.