Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
2002
|
11
|
Tytuł artykułu
The influence of production method on the content and composition of lipid-protein complexes in UHT milk
Autorzy
Kuncewicz A.
,
Michalak J.
,
Panfil-Kuncewicz H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
UHT milk
fat
production method
content
sterilization
protein
lipid-protein complex
milk
composition
proteolipid
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2002
Tom
11
Opis fizyczny
p.17-26,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kuncewicz A.
University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Michalak J.
autor
Panfil-Kuncewicz H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8d1714b4-5b5f-43fa-bc1b-4a0f1acb1c78
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.