Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowa Weterynaria
1996
|
01
|
4
|
Tytuł artykułu
Czynniki mikrobiologiczne i enzymatyczne wplywajace na higiene mleka surowego w aspekcie wymagan Unii Europejskiej
Autorzy
Maciolek H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
enzymy bakteryjne
higiena zywnosci
doj mechaniczny
doj reczny
flora bakteryjna
higiena doju
mleko surowe
mleko
jakosc
jakosc mikrobiologiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Nowa Weterynaria
Rocznik
1996
Tom
01
Numer
4
Opis fizyczny
s.32-39
Twórcy
autor
Maciolek H.
Departament Weterynarii Ministerstwa Rolnictwa i Gospodarki Zywnosciowej, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8cd55b8c-1053-422e-bd2f-c48f3910324d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.