Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1994
|
03
|
4
|
Tytuł artykułu
Oil point in technological evaluation of dried rapeseed
Autorzy
Sadowska J
,
Fornal J.
,
Szmatowicz B.
,
Ostaszyk A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Punkt olejowy w ocenie technologicznej jakosci suszonych nasion rzepaku
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
wilgotnosc
wartosc technologiczna
temperatura
rzepak
ocena jakosci
tluszcze jadalne
zywnosc
nasiona
suszenie
oleje roslinne
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1994
Tom
03
Numer
4
Opis fizyczny
s.95-104,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sadowska J
Centrum Agrotechnologii i Weterynarii PAN, ul.Tuwima 10, 10-718 Olsztyn 5
autor
Fornal J.
autor
Szmatowicz B.
autor
Ostaszyk A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8cc64611-cb3b-47be-9589-43cbe1f2277a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.