Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
1993
|
01
|
Tytuł artykułu
Podstawowe roznice pomiedzy swiezymi i suszonymi drozdzami piekarskimi
Autorzy
Sobczak E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ocena jakosci
piekarstwo
biotechnologia
drozdze suszone
jakosc
drozdze
aktywnosc biologiczna
technologia zywnosci
wartosc technologiczna
trwalosc przechowalnicza
drozdze piekarskie
przemysl spozywczy
drozdze swieze
produkty zbozowe
fermentacja
biomasa
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1993
Numer
01
Opis fizyczny
s.15-17,rys.
Twórcy
autor
Sobczak E.
Zaklad Biotechnologii Zywnosci,Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego,Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8c5ddd3d-8519-47bd-bda2-1d1ba5d90dcb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.