Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2002
|
56
|
11
|
Tytuł artykułu
Mieso - tak, ale jakie [II]
Autorzy
Slowinski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zwiazki mineralne
wedzonki
tluszcze zwierzece
kielbasy
cholesterol
mieso drobiowe
mieso
zalecenia zywieniowe
witaminy
spozycie zywnosci
wedliny podrobowe
wedliny
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2002
Tom
56
Numer
11
Opis fizyczny
s.8,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Slowinski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8c09749c-9887-4d2a-8f9b-4497fdd40d56
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.