Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
2005
|
04
|
Tytuł artykułu
Wplyw parametrow procesu masowania na zmiany tekstury miesni udowych indykow i miesnia polbloniastego bydla
Autorzy
Zych A.
,
Gajowiecki L.
,
Lachowicz K.
,
Sobczak M.
,
Kotowicz M.
,
Zochowska J.
Warianty tytułu
EN
Effects of massaging parameters on turkey tight and beef semimembranosus muscles texture changes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
szybkosc obrotow bebna
masowanie miesa
mieso indycze
mieso wolowe
czas masowania
masownice
bebny
liczba obrotow bebna
wlokna miesniowe
jakosc
tkanka miesniowa
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Rocznik
2005
Numer
04
Opis fizyczny
s.321-327,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zych A.
Akademia Rolnicza, ul.K.Krolewicza 3, 71-450 Szczecin
autor
Gajowiecki L.
autor
Lachowicz K.
autor
Sobczak M.
autor
Kotowicz M.
autor
Zochowska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8b33727a-80b8-4d17-be4d-62516d2d4da1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.