Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
2002
|
29
|
3
|
Tytuł artykułu
The concepts and implementation of food safety strategy in Poland
Autorzy
Szponar L.
,
Trybusz A.
,
Suchowiak M.
,
Turlejska H.
,
Traczyk I.
,
Stos K.
,
Sekula W.
,
Jarosz M.
,
Gielecinska I.
,
Pelzner U.
,
Jarzebska M.
,
Stachowska E.
,
Walkiewicz A.
,
Wolnicka K.
,
Ciok J.
,
Kalinska E.
,
Rams M.
,
Blaszkiewicz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
Poland
food safety
public health
education
laboratory
food inspection body
food control system
health quality
food safety strategy
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2002
Tom
29
Numer
3
Opis fizyczny
p.111-120,fig.,ref.
Twórcy
autor
Szponar L.
National Food and Nutrition Institute, Warsaw, Poland
autor
Trybusz A.
autor
Suchowiak M.
autor
Turlejska H.
autor
Traczyk I.
autor
Stos K.
autor
Sekula W.
autor
Jarosz M.
autor
Gielecinska I.
autor
Pelzner U.
autor
Jarzebska M.
autor
Stachowska E.
autor
Walkiewicz A.
autor
Wolnicka K.
autor
Ciok J.
autor
Kalinska E.
autor
Rams M.
autor
Blaszkiewicz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8ae842e1-822a-42e8-9500-70e6e6673738
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.