Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2008
|
4
|
Tytuł artykułu
XXIX KONKURS 'Produkty najwyzszej jakosci w przemysle miesnym' WIOSNA 2008
Autorzy
Szymanski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
analiza chemiczna
przetwory miesne
wyroznienia
przemysl miesny
firma Agro-Handel
ocena sensoryczna
jakosc
konkurs Produkty Najwyzszej Jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2008
Numer
4
Opis fizyczny
s.8,10-11,rys.,fot.
Twórcy
autor
Szymanski P.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8acbfbe5-1336-44d9-ba03-51ef9f25549f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.