Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2003
|
09
|
Tytuł artykułu
Aspekty technologiczne i ekonomiczne zwiazane z przetwarzaniem miesa drobiowego z wada PSE i DFD. Cz.II
Autorzy
Lesiow T.
,
Kijowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wartosc technologiczna
indyki
kurczeta
wady miesa
obrobka termiczna
skutki ekonomiczne
mieso PSE
mieso DFD
mieso drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2003
Numer
09
Opis fizyczny
s.13-14,tab.
Twórcy
autor
Lesiow T.
Akademia Ekonomiczna, Wroclaw
autor
Kijowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-898518ff-744d-43de-803b-09f54b69cd57
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.