Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
2005
|
69
|
Tytuł artykułu
Metody obnizania immunoreaktywnosci alergenow zawartych w zywnosci
Autorzy
Lacka A.
,
Leszczynska J.
Warianty tytułu
EN
The methods of reducing immunoreactivity of the food allergens
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ogrzewanie
zywnosc
mikrofale
immunoreaktywnosc
metody fizykochemiczne
alergie pokarmowe
redukcja
choroby czlowieka
modyfikacja enzymatyczna
fermentacja
ekstrakcja
promieniowanie jonizujace
metody biologiczne
maka pszenna
modyfikacja genetyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Rocznik
2005
Tom
69
Opis fizyczny
s.91-103,bibliogr.
Twórcy
autor
Lacka A.
Politechnika Lodzka, Lodz
autor
Leszczynska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-89601652-34cb-4eb1-a121-4ffe68dadfbc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.