Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2000
|
53
|
11
|
Tytuł artykułu
Pan dorsz
Autorzy
Bykowski P.J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dorszowate
sklad chemiczny
mieso ryb
historia
polowy ryb
dorsze
Gadidae
wartosc odzywcza
Gadus morhua
ryby
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2000
Tom
53
Numer
11
Opis fizyczny
s.18-19,fot.
Twórcy
autor
Bykowski P.J.
Morski Instytut Rybacki, 81-332 Gdynia, ul.H.Kollataja 1
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8851400e-c11f-4e36-b148-456df71ebed1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.