Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
2005
|
04
|
Tytuł artykułu
Inhibicja enzymatycznego brazowienia przez zastosowanie bialek serwatkowych
Autorzy
Glibowski P.
Warianty tytułu
EN
Enzymatic browning inhibition by whey proteins aplication
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bialka serwatkowe
czernienie miazszu
brazowienie miazszu
ciemnienie enzymatyczne
inhibicja
owoce
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Rocznik
2005
Numer
04
Opis fizyczny
s.107-118,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Glibowski P.
Akademia Rolnicza, ul.Skromna 8, 20-950 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-884cc248-65a5-4875-87dd-d61c8f9df506
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.