PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 04 |

Tytuł artykułu

Inhibicja enzymatycznego brazowienia przez zastosowanie bialek serwatkowych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Enzymatic browning inhibition by whey proteins aplication

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

04

Opis fizyczny

s.107-118,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Rolnicza, ul.Skromna 8, 20-950 Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-884cc248-65a5-4875-87dd-d61c8f9df506
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.