Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bulletin of the Sea Fisheries Institute
2004
|
1
|
Tytuł artykułu
Lipid oxidation and lysine availability in Atlantic mackerel hot smoked in mild conditions
Autorzy
Kolodziejska I.
,
Niecikowska C.
,
Sikorski Z.E.
,
Kolakowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
lipid oxidation product
human diet
hot smoked mackerel
Atlantic mackerel
healthy diet
lysine availability
mackerel
Wydawca
-
Czasopismo
Bulletin of the Sea Fisheries Institute
Rocznik
2004
Numer
1
Opis fizyczny
p.15-27,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kolodziejska I.
Gdansk University of Technology, Gabriela Narutowicza 11-12, 80-952 Gdansk, Poland
autor
Niecikowska C.
autor
Sikorski Z.E.
autor
Kolakowska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-87e4cbf9-edb6-4c1c-8339-0268d4704935
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.