Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
2001
|
13
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie kultur starterowych do produkcji chleba z maki pszenzytniej
Autorzy
Nowotna A.
,
Gambus H.
,
Mokwa G.
,
Cygankiewicz A.
,
Kurek J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wilgotnosc
tekstura zywnosci
wartosc wypiekowa
piekarstwo
wypiek pieczywa
miekisz
maka pszenzytnia
oznaczanie
kultury starterowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
2001
Tom
13
Opis fizyczny
s.101-113,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Nowotna A.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Gambus H.
autor
Mokwa G.
autor
Cygankiewicz A.
autor
Kurek J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-87e44843-b150-42f7-84a2-364904f28f9a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.