Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
2004
|
42
|
12
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie sprzezonego kwasu linolowego do poprawy skladu chemicznego i walorow dietetycznych miesa wieprzowego
Autorzy
Barowicz T.
,
Pieszka M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
modyfikacja miesa
sklad chemiczny
zywienie zwierzat
jakosc dietetyczna
kwasy tluszczowe wielonienasycone
mieso wieprzowe
wartosc odzywcza
produkcja zwierzeca
sprzezony kwas linolowy
tuczniki
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2004
Tom
42
Numer
12
Opis fizyczny
s.64;66-67,fot.,tab.
Twórcy
autor
Barowicz T.
Instytut Zootechniki, Krakow
autor
Pieszka M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-87dfa474-19ea-4cb3-bd79-e7ed6894b145
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.