Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2005
|
42-43
|
Tytuł artykułu
Modyfikacja wlasciwosci modelowych farszow miesno-tluszczowych technologia wysokich cisnien
Autorzy
Kwiatkowska A.
,
Dudkiewicz J.
,
Cierach M.
Warianty tytułu
EN
Modification of the properties of model meat-fat stuffings with high pressure technology
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
peklowanie
rozpuszczalnosc
bialka miesniowe
wysokie cisnienia
modyfikacje
sol kuchenna
cechy reologiczne
technologia miesa
farsze miesno-tluszczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2005
Tom
42-43
Opis fizyczny
s.179-188,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kwiatkowska A.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Plac Cieszynski 1, 10-726 Olsztyn-Kortowo
autor
Dudkiewicz J.
autor
Cierach M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-87cce7ac-611e-4ef7-a234-9e53413af8aa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.