Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso
2001
|
10-11
|
Tytuł artykułu
Uwagi o miesie drobiowym jako surowcu przetworczym
Autorzy
Stangierski J.
,
Kijowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
preferencje konsumentow
surowce zwierzece
wartosc odzywcza
jakosc
mieso drobiowe
chlodzenie
tuszki drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso
Rocznik
2001
Numer
10-11
Opis fizyczny
s.27-29,fot.
Twórcy
autor
Stangierski J.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Kijowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-87a73cd8-5028-45ae-ac02-ae33683d7f76
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.