Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1992
|
4
|
Tytuł artykułu
Optymalizacja metody otrzymywania skrobi potasowej dla potrzeb przemyslu miesnego
Autorzy
Gibinski M.
,
Noga M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
zuzycie wody
skrobia potasowa
wodochlonnosc
kleikowanie skrobi
przemysl miesny
modyfikacja skrobi
metoda Winklera
preparaty skrobiowe
skrobia
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1992
Numer
4
Opis fizyczny
s.55-64,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gibinski M.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Noga M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-87a2ae50-7436-4571-a859-e9d433c2aa53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.