Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2006
|
239
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka skladu chemicznego wybranych przetworow owsianych
Autorzy
Rzedzicki Z.
Warianty tytułu
EN
Characteristics of chemical composition of some oat breakfast cereals
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
owies
przetwory
sklad chemiczny
otreby owsiane
platki owsiane
platki kukurydziane
konferencje
Krynica konferencja
EN
dietary fibre
oat
cereal product
chemical composition
oat bran
oat flake
corn flake
conference
Krynica conference
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2006
Numer
239
Opis fizyczny
s.269-280,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rzedzicki Z.
Akademia Rolnicza, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-87402310-a319-482b-bf67-79be9aa526ee
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.