Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio DD:Medicina Veterinaria
2006
|
61
|
Tytuł artykułu
Wartosc pH tkanki miesniowej krolikow
Autorzy
Szkucik K.
,
Pyz-Lukasik R.
Warianty tytułu
EN
ph value of rabbit meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
czas przechowywania
miesnie
kroliki
udo
pH
lopatka
comber
tkanka miesniowa
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio DD:Medicina Veterinaria
Rocznik
2006
Tom
61
Opis fizyczny
s.115-118,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szkucik K.
Akademia Rolnicza, Lublin
autor
Pyz-Lukasik R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-86d99df3-65af-4a18-b4e8-358a6ef1e75e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.