Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2004
|
56
|
03
|
Tytuł artykułu
Ocena cech fizycznych i chemicznych miesa kurczat brojlerow
Autorzy
Gornowicz E.
,
Dziadek K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
miesnie piersiowe
zawartosc wody
kurczeta
sklad chemiczny
ocena wartosci uzytkowej
wodochlonnosc
brojlery
popiol
miesnie nog
przemysl miesny
wlasciwosci fizyczne
mieso drobiowe
zakwaszenie miesa
wlasciwosci chemiczne
drobiarstwo
wartosc odzywcza
pH
zawartosc bialka
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2004
Tom
56
Numer
03
Opis fizyczny
s.36-37,tab.
Twórcy
autor
Gornowicz E.
autor
Dziadek K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8659d37e-1959-4ace-9251-370c391665f8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.