Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnologia
1999
|
1
|
Tytuł artykułu
Enzymatyczna hydroliza skrobi do syropow maltodekstrynowych i skrobiowych. Czesc I. Enzymy
Autorzy
Bryjak J.
Warianty tytułu
EN
Enzymatic production of maltodextrins and syrup solids from starch. Part I. Enzymes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
skrobia
hydroliza enzymatyczna
enzymy amylolityczne
budowa
aktywnosc katalityczna
alfa-amylazy
beta-amylazy
glukoamylaza
izomeraza glukozowa
syropy skrobiowe
maltodekstryny
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnologia
Rocznik
1999
Numer
1
Opis fizyczny
s.180-200,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bryjak J.
Politechnika Wroclawska, ul.Norwida 4/6, 50-373 Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8611a84f-07d9-416f-860b-047da36de1c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.