Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2007
|
51
|
06
|
Tytuł artykułu
'Piwowarstwo polskie w Unii Europejskiej' - XII Szkola Technologii Fermentacji [2]
Autorzy
Baranowski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
chmielarstwo
ocena jakosci
przemysl fermentacyjny
preparaty enzymatyczne
Polska
czystosc odmianowa
ziarno
zbior
jakosc
technologia produkcji
jeczmien browarny
produkcja piwa
piwowarstwo zob.browarnictwo
browarnictwo
EN
hop growing
quality assessment
fermentation industry
enzymatic preparation
Poland
varietal purity
grain
harvesting
crop
quality
production technology
brewery barley
brewery industry
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
06
Opis fizyczny
s.18-19
Twórcy
autor
Baranowski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-85f36878-c5de-4588-868c-7487803aaecc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.