Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1998
|
07
|
2 Suppl.
|
Tytuł artykułu
Microstructure of gels made from intact and partially hydrolysed beta-lactoglobulin - methodological aspects
Autorzy
Otte J.
,
Ipsen R.
,
Pedersen P.S.
,
Wium H.
,
Qvist K.B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
microstructure
thermal treatment
gel formation
dairy
Bacillus licheniformis
beta-lactoglobulin
gel
whey protein
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2 Suppl.
Opis fizyczny
p.227-231,fig.,ref.
Twórcy
autor
Otte J.
The Royal Veterinary and Agricultural University, Rolighedsvej 30, DK-1958 Frederiksberg C, Denmark
autor
Ipsen R.
autor
Pedersen P.S.
autor
Wium H.
autor
Qvist K.B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-84fc762f-d4de-45c4-93eb-ec18ddcae290
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.