Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2010
|
05
|
Tytuł artykułu
Dobra restauracja to czysta restauracja. Cz.II. Jak zadbac o higiene w zakladzie gastronomicznym
Autorzy
Kepinska M.
,
Kolozyn-Krajewska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2010
Numer
05
Opis fizyczny
s.54-55,fot.
Twórcy
autor
Kepinska M.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Kolozyn-Krajewska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-84ed72e6-30fd-4ce4-84b1-2309b4d2186e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.