Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2009
|
07
|
Tytuł artykułu
Segment miesa i przetworow miesnych
Autorzy
Szymula M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
karty menu
restauracje
producenci
mieso wieprzowe
konsumenci
mieso drobiowe
popularnosc
mieso
badania ankietowe
gastronomia
przetwory miesne
rynek miesny
czestotliwosc spozycia
zaklady gastronomiczne
gospodarstwa domowe
spozycie zywnosci
oferty handlowe
rynek gastronomiczny
potrawy miesne
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2009
Numer
07
Opis fizyczny
s.22-25,tab.,fot.
Twórcy
autor
Szymula M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-82dea548-c084-4317-8f33-e213959c7c7d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.