Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1997
|
50A
|
10
|
Tytuł artykułu
Tluszcze w procesach kulinarnych. II.Tluszcze specjalne
Autorzy
Zalewski S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konsystencja
zawartosc tluszczu
obrobka kulinarna
utlenianie
zywnosc
ocena jakosci
tluszcze jadalne
ciasta
smazenie
faza stala
potrawy smazone
pieczenie
trwalosc przechowalnicza
trojglicerydy
faza plynna
hydroliza
polimeryzacja termiczna
tluszcze smazalnicze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1997
Tom
50A
Numer
10
Opis fizyczny
s.12-13,wykr.
Twórcy
autor
Zalewski S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-817de1f9-b3da-4921-af1e-be134ea389d7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.