Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Fruit and Ornamental Plant Research
2006
|
14
|
Suppl.2
|
Tytuł artykułu
The effect of processing on the composition of sea buckthorn juice
Autorzy
Seglina D.
,
Karklina D.
,
Ruisa S.
,
Krasnova I.
Warianty tytułu
PL
Wplyw technologii przetwarzania na sklad soku z rokitnika
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
vitamin C
processing
sea buckthorn
juice
soluble solid
carotenoid
technology
total acid
composition
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Fruit and Ornamental Plant Research
Rocznik
2006
Tom
14
Numer
Suppl.2
Opis fizyczny
p.257-264,fig.,ref.
Twórcy
autor
Seglina D.
Dobele Horticultural Plant Breeding Experimental Station, Graudu Street 1, Dobele, Latvia, LV-3701
autor
Karklina D.
autor
Ruisa S.
autor
Krasnova I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-814f3042-b3a0-456e-9a13-545ad8556836
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.