Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
2003
|
30
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Wybrane skladniki wina a ich znaczenie prozdrowotne
Autorzy
Mackiw E.
Warianty tytułu
EN
Selected wine components and their beneficial effect on health
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wina
napoje alkoholowe
jakosc zdrowotna
polifenole
rezweratrol
kwercetyna
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2003
Tom
30
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.1088-1096,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Mackiw E.
Instytut Zywnosci i Zywienia, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8113726a-1d40-4d18-a9b4-ced7e8085304
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.