Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2003
|
2
|
Tytuł artykułu
Radosc dla zmyslow
Autorzy
Religa K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
turystyka
Chorwacja
wspomnienia
wyjazdy zagraniczne
jadlospisy
potrawy narodowe
kuchnia chorwacka
smakowitosc
gastronomia
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2003
Numer
2
Opis fizyczny
s.54-55,fot.
Twórcy
autor
Religa K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-80bfe1df-2a0e-4554-9295-65e3c002d917
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.