Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy
2004
|
217
|
Tytuł artykułu
Wlasciwosci brzeczek i koncentratow slodowych otrzymanych z uzyciem skrobi ziemniaczanej, ziarna pszenzyta i jeczmienia jako zamiennikow slodu
Autorzy
Blazewicz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
jeczmien
koncentraty slodowe
surowce nieslodowane
skrobia ziemniaczana
brzeczka slodowa
ziarno
technologia produkcji
zamienniki slodu
browarnictwo
pszenzyto
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy
Rocznik
2004
Numer
217
Opis fizyczny
s.1-94,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Blazewicz J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7fab81ea-3b77-412b-9d0b-9de8ac237705
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.