Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
1992
|
4
|
Tytuł artykułu
Bit mieszanka sypka do sporzadzenia ciasta biszkoptowo-tluszczowego tzw.metoda "all-in"[wszystko lacznie]
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ciastkarstwo
koncentraty
koncentraty spozywcze
zywnosc
receptury
ciasto
wyroby ciastkarskie
ciasto biszkoptowe
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1992
Numer
4
Opis fizyczny
s.23-27,rys,tab,wykr,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7ed45e3f-d374-4ffc-94a0-0c4ba8ec3d3b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.